Terence T. Gorski
SUND KÄRLEK

Terence T. Gorski:

SUND KÄRLEK

En bok om dysfunktionella relationer och äkta kärlek - och om hur man steg-för-steg bygger upp och utvecklar friska och fungerande förhållanden.

Översättning:

Christer B. Johansson

290 sidor

Häftad

ISBN:

91-7139-391-9

Ditt internetpris:

239 kronor

Frakt 29 kronor tillkommer

SLUTSÅLD


Om boken

"Ingenting är ödesbestämt - med hjälp av denna kloka handbok kan du börja förändra ditt liv."

Ingalill Mosander, Aftonbladet

 

Vi har alla en stark längtan efter fungerande kärleksrelationer, men vi har aldrig fått lära oss hur man ska kunna åstadkomma dem. De flesta av oss har troligen fått mera vägledning i hur man kör en bil än i hur man väljer en partner och bygger upp en hälsosam relation.

 

Sund kärlek lär dig vad du behöver veta för att få ett bra kärleksliv. Det är vad dina föräldrar skulle ha lärt dig men troligen aldrig gjorde.

 

Sund kärlek är ingen teoribok om relationer i största allmänhet. Den handlar om hur man förändrar relationer. Terence T. Gorski visar den steg-för-steg-process vi går igenom när vi bygger upp och utvecklar ett sunt förhållande. Han visar oss också hur vi kan analysera våra tidigare relationsmönster och på vilka sätt vi kan förändra dem. Sund kärlek är möjlig. Genom att bli medveten om vilka steg du tar när du bygger upp en relation, genom att lära dig att fatta beslut och lösa problem tillsammans med din partner, kan du ersätta smärtsamma, dåligt fungerande relationer med friska relationer, där passion och trygghet existerar sida vid sida. Du kan lära dig att leva med äkta kärlek.


 

"Vi har troligen fått mer vägledning i hur man kör en bil än i hur man bygger en sund relation"Terence T. Gorski höll för flera år sedan en föreläsning om sunda och osunda relationer, som utan hans vetskap spelades in på band och sedan spreds i tusentals kopior över hela USA. När han senare fick reda på detta insåg han behovet av enkel men tillförlitlig information kring hur man får en relation att fungera, och han beslutade sig för att skriva Sund kärlek. Till vardags har Gorski sedan mer än trettio år arbetat med tillfrisknande alkoholister och deras anhöriga och är en av USA:s mest kända specialister inom området.

 

Terence T. Gorski skriver föredömligt enkelt. Råden är handfasta och målinriktade.